Op zoek naar workshop?

workshop
Volg de workshops KlimaatContact.
Elke workshop heeft een eigen thema. Met de inspiratie en steun van de groep kijk je per thema wat je kan doen om klimaatvriendelijker te leven, op een manier die past bij jouw situatie en doelen. Je gaat na elke workshop aan de slag met een concrete actielijst.
Workshop Terrariums maken en verzorgen Antwerpen Planttrekker.
WORKSHOPS Workshop Terrariums maken en verzorgen Antwerpen. Previous KIDS workshop Terrarium maken Antwerpen Next Workshop kamerplanten verzorgen, verpotten stekken GENT. Workshop Terrariums maken en verzorgen Antwerpen. Workshop Terrariums maken en verzorgen Antwerpen. Maak stap voor stap je eigen duurzame eco-systeem!
Workshop 8 definities Encyclo.
Een workshop is een cursus waarin vaak in groepen aan bepaalde opdrachten wordt gewerkt. Deze opdrachten vertalen theorie naar de praktijk. Een workshop wordt ook wel een clinic genoemd. Een workshop kan enkele uren, maar ook enkele dagen duren. Anders dan bijvoorbeeld een lezing, is een workshop vaak interactief.
Workshop tadelakt, leem en vele andere.
COMBINATIE WORKSHOP TADELAKT STUC en FLOOR uitgesteld! uitgesteld voor onbepaalde tijd. In deze combinatie workshop volg je de eerste dag de opleiding Tadelakt zie workshop Tadelakt. Op de tweede opleidingsdag volg je de opleiding Stuc en Floor en werk je de Tadelakt stalen af.
Workshops KCGG.
25 mei 1400: 1500.: 3 juni 1000: 1100.: workshop Evidence-based guideline. 8 juni 1400: 1500.: Workshop DistillerSR QA sessie. 10 juni 1000: 1100.: workshop Evidence-based guideline QA sessie. 15 juni 1400: 1500.: 21 juni 1400: 1500.: Embase workshop QA sessie.
Onze online workshops.
Dan wordt daar op dit moment geen workshop gegeven. Houd deze pagina goed in de gaten voor toekomstige workshops. Hoewel Dille Kamille de inhoud van deze workshop-pagina met aandacht samenstelt, kan het voorkomen dat je onvolledige of onjuiste informatie aantreft.
Volwassenen Workshops.
Spel in de kijker. De Banier heeft verschillende leuke workshops in een aangename omgeving, voor iedereen vanaf 17 jaar. Tijdens de workshop wordt je begeleid door een professionele lesgever met kennis van zaken. Al het benodigde materiaal is aanwezig, tenzij anders vermeld.
workshop VRT Taal.
De boekenplank van VRT Taal. Taal in beeld. Het videokanaal van VRT Taal. Wilt u elke week een Taalmail in de bus? Vindt u het antwoord niet op VRT Taal, leg uw vraag dan voor aan Taaladviseur Ruud Hendrickx via het contactformulier.
Workshops The Floor is Yours.
Open workshop Present with impact. We organiseren regelmatig workshops Present with impact in Antwerpen, die open staan voor individuen. Meer over de open workshop Lezingen en keynotes. We geven ook korte lezingen, PechaKuchapresentaties en keynotes op congressen, studie en onderzoeksdagen.

Contacteer ons